Home » Bio Kruiden

Biologische Kruiden

Op deze pagina vind je een variëteit aan biologische kruiden, specerijen en kruidenmixen, die toepasbaar zijn in zowel zoete als hartige bereidingen.
Onze kruiden komen grotendeels uit wildpluk en worden koud en langzaam vermalen met altijd een temperatuur van onder de 38 °C. De kwaliteit, aroma en actieve stoffen blijven zo bewaard.

Wij verkopen alleen de beste artisanale kruiden en kruidenproducten van kleinschalige en voornamelijk biologische kruidenteelt & verwerkbedrijfjes die werken met een diversiteit aan teelten en werken aan een hoge mate van biodiversiteit en natuurwaarde op en rond het bedrijf.

De verse kruiden worden met veel toewijding met de hand geoogst en gedroogd. Het belangrijke procedé van op de juist manier oogsten & drogen in voorjaar en zomer is de basis voor de krachtige werkzaamheid.

Italiaanse kruiden

Het maken van vitale, levenskrachtige kruidenproducten is het resultaat van soms eeuwenoude recepturen die doorgeven zijn aan de kruidentelers, kruidendeskundigen en de herboristen van heden. Zij hebben de kennis om de kruiden en kruidenproducten op de juiste wijze te oogsten en te verwerken tot een overvloed van kruidenproducten voor keukengebruik en de dagelijkse gezondheid.