Verzendkosten Nederland:

Orderbedrag PostNL DHL NL
Tot 25 € 5,50 € 5,50
25 tot 50 € 4,50 € 4,50
Boven de 50 Gratis Gratis

Verzendkosten België:

Orderbedrag PostNL BE DPD BE DPD point BE
Tot 25 € 8,95 € 8,50 € 6,50
25 tot 50 € 7,95 € 7,50 € 5,50
Boven de 50 € 5,95 € 5,50 € 3,50

Verzendmethode


Thuisbezorgd door PostNL

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet dan wordt het pakket bij de dichtstbijzijnde postnl afhaallocatie geleverd.

Afhalen bij een PostNL pakketpunt

U kunt uw bestelling direct laten bezorgen bij een PostNL pakketpunt bij u in de buurt. U haalt het pakket dan op waar en wanneer het u uitkomt. Het pakket is maximaal 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar. Klik hier voor het dichtstbijzijnde PostNL pakketpunt en bekijk direct de openingstijden. Bij het niet tijdig ophalen van jouw pakket gaat het retour afzender*. 


Thuisbezorgd door DHL

Uw bestelling wordt bezorgd door DHL op werkdagen (Dinsdag t/m Zaterdag) tussen 09.00 en 21.00 uur. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een DHL ServicePoint geleverd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar. Bij het niet tijdig ophalen van jouw pakket gaat het retour afzender*.


Thuisbezorgd door DPD (alleen België)

Uw bestelling wordt bezorgd door DPD op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een Pickup parcelshop geleverd.

Afhalen bij een DPD pakketpunt (alleen België)

U kunt uw bestelling direct laten bezorgen bij een DPD Pickup parcelshop bij u in de buurt. U haalt het pakket dan op waar en wanneer het u uitkomt. Het pakket is maximaal 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar. Klik hier voor het dichtstbijzijnde DPD Pickup parcelshop en bekijk direct de openingstijden. Bij het niet tijdig ophalen van jouw pakket gaat het retour afzender*.


*Bij het niet tijdig ophalen van jouw pakket bij een pakketpunt zijn de kosten van het retour zenden voor eigen rekening. De kosten voor het opnieuw versturen van jouw pakket zijn eveneens voor eigen rekening.

Levertijd

Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur geplaatst en betaald worden dezelfde dag verzonden.

Uw zending volgen

Op de dag van verzending ontvang je een mail met daarin de track & trace code. Via deze code kun je zien op welke dag en hoe laat het pakket geleverd wordt. 

Hoe kan ik betalen?

Wij accepteren betaling middels iDeal, CreditcardApple pay of Klarna Achteraf Betalen*.
Voor Belgische klanten zijn er extra betalingsmogelijkheden: Bancontact, KBC/CBC, Belfius Direct Net.

*De kosten voor het gebruik van Klarna Achteraf Betalen zijn variabel: (2,6% van het totale orderbedrag).