Verzendkosten Nederland

Orderbedrag PostNL DPD NL DHL NL
Tot en met € 30,- € 4,95 € 4,50 € 4,50
Boven de € 30,- € 2,95 € 2,95 € 2,95

Verzendkosten België

Orderbedrag PostNL België DPD België
Tot en met € 30,- € 7,50 € 6,50
Boven de € 30,- € 5,50 € 4,50
Wegens aangescherpte coronamaatregelen is de optie direct bezorgen bij een DPD pakketpunt tijdelijk niet mogelijk.

Waarom geen gratis verzending?

Dit is heel eenvoudig: de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (de vervoerders versturen helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels. Dit vinden wij echter oneerlijk, wij houden de kosten liever open en eerlijk!

Verzendmethode

Bij ons kunt u zelf bepalen hoe u een pakket in ontvangst wilt nemen.

Thuisbezorgd door PostNL

Uw bestelling wordt bezorgd door PostNL op werkdagen tussen 09.00 en 21.30 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een afhaallocatie geleverd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar. Bij het niet tijdig ophalen van jouw pakket, zijn de retour kosten voor eigen rekening.

Afhalen bij een PostNL pakketpunt

U kunt uw bestelling direct laten bezorgen bij een PostNL pakketpunt bij u in de buurt. U haalt het pakket dan op waar en wanneer het u uitkomt. Het pakket is maximaal 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar. Klik hier voor het dichtstbijzijnde PostNL pakketpunt en bekijk direct de openingstijden. Bij het niet tijdig ophalen van jouw pakket, zijn de retour kosten voor eigen rekening. 


Thuisbezorgd door DPD

Uw bestelling wordt bezorgd door DPD op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur en op zaterdagen overdag. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een Pickup parcelshop geleverd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar. Bij het niet tijdig ophalen van jouw pakket, zijn de retour kosten voor eigen rekening.

Afhalen bij een DPD pakketpunt (tijdelijk niet mogelijk)

U kunt uw bestelling direct laten bezorgen bij een DPD Pickup parcelshop bij u in de buurt. U haalt het pakket dan op waar en wanneer het u uitkomt. Het pakket is maximaal 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar. Klik hier voor het dichtstbijzijnde DPD Pickup parcelshop en bekijk direct de openingstijden. Bij het niet tijdig ophalen van jouw pakket, zijn de retour kosten voor eigen rekening. 


Thuisbezorgd door DHL (alleen Nederland)

Uw bestelling wordt bezorgd door DHL op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur. Als u niet thuis bent bij de eerste bezorging, dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren aangeboden. Lukt dit niet, dan wordt het pakket direct bij een DHL ServicePoint geleverd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. Het pakket is nog 7 dagen bij de afhaallocatie beschikbaar. Bij het niet tijdig ophalen van jouw pakket, zijn de retour kosten voor eigen rekening. Direct versturen naar een DHL afhaallocatie is niet mogelijk.

Levertijd

Bestellingen op werkdagen tot 15.00 uur geplaatst en betaald worden dezelfde dag verzonden.

Uw zending volgen

Op de dag van verzending ontvang je een mail met daarin de track & trace code. Via deze code kun je zien op welke dag en hoe laat het pakket geleverd wordt. 

Hoe kan ik betalen?

Wij accepteren betaling middels iDeal, Creditcard en Apple pay. Ook achteraf betalen is mogelijk middels Klarna Achteraf Betalen.
Belgische klanten kunnen betalen middels Bancontact of Creditcard.