Responsive image

Wij richten ons op hoogwaardige kruidenproducten verkregen uit een puur biologische landbouw. Onze kruiden en specerijen zijn allemaal biologisch gecertificeerd, van hoge kwaliteit en gecontroleerd op residuen en schadelijke stoffen. 

Omdat we werken zonder kunstmatige aroma's en smaakversterkers kun je de thee, kruiden en specerijen op natuurlijke manier en met hun unieke smaak ervaren. Onze kruiden komen voornamelijk van kleinschalige biologische kruidentelers maar ook van wildpluk uit biologisch gecertificeerde natuurgebieden. Eerlijke handelsvoorwaarden voor onze kruiden leveranciers zijn voor ons vanzelfsprekend.

Onze focus gaat uit naar:

  • Dat alles biologisch is
  • Telen in een gezonde bodem
  • Aandacht voor milieu en biodiversiteit
  • Eerlijke prijs in de keten van telers tot leveranciers.

Wij hebben een breed assortiment aan biologische kruiden en specerijen van hoge kwaliteit. Naast kruiden en specerijen verkopen wij ook biologische delicatessen zoals gedroogde vruchten, paddenstoelen en maaltijden. Verzorgende natuurlijke oliën met een pure maceraat van koudgeperste olijfolie, bloemen en kruiden.

Heb je vragen over onze kruiden of kruidenproducten, of heb je vragen, opmerkingen over je bestelling?

U kan ons altijd mailen:

info@salvia-sinensis.nl

Adresgegevens (kantooradres):
Salvia & Sinensis
Oesterbank 12
3162VJ Rhoon


BIOLOGISCH

Het Europees biologisch keurmerk staat verplicht op alle biologische producten die in de Europese Unie (EU) zijn geproduceerd.

Het keurmerk maakt duidelijk dat het product voldoet aan de EU-regels voor biologische landbouw. 

Op producten van buiten de EU mag het keurmerk gebruikt worden, maar dat is niet verplicht. De controle-instantie in Nederland is SKAL.


Vegan FriendlyWij zijn een Vegan Friendly deelnemer

De Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) is de enige veganistische ledenvereniging in Nederland.
Een handig overzicht met Vegan Friendly adressen vind je hier!