Ze zijn wild, ondeugend en geweldig. Kruiden uit de wilde collectie hebben een ongelooflijk grote variëteit en groeien direct voor de deur. Wanneer het buiten warm wordt en de eerste groene scheuten uit de aarde komen, omvatten de smakelijke kruiden alles wat ons lichaam nodig heeft voor een goede start in het voorjaar. Als je je lichaam het hele jaar door wilt verwennen met fijne wilde kruiden, dan kan dat nu met onze wilde kruidenthee.

WILDE KRUIDENTHEE VAN SONNENTOR

Samen met de wilde kruidenexpert Dr. Wolf Dieter Storl is er een eigen thee melange gecreëerd. De mix met duizendblad, lindebloemen, hazelnoot en paardenbloem is geschikt voor iedereen die de geur van bossen en weiden in hun theekopje wil brengen.

De kruidachtige thee brengt de beste wilde kruiden in het kopje. De geur doet denken aan bossen en weiden.

Wie is ...

Dr. Wolf-Dieter Storl (links) samen met founder Johannes Gutmann van Sonnentor.

Dr. Wolf-Dieter Storl, geboren in 1942 in Saksen, is cultureel antropoloog en etnobotanist. Op zijn elfde emigreerde hij met zijn ouders naar Amerika (Ohio), waar hij het grootste deel van zijn tijd in de boswildernis doorbracht. Later schreef hij zich in als plantkunde-student aan de Ohio State University, maar werd al snel antropoloog nadat hij zich verveelde door laboratorium onderzoeken. Er volgden nog meer internationale studies, waar hij zijn groene kennis deelde. De spreker en auteur van vele kruidenboeken woont nu met zijn gezin in Allgäu.