Home » Kruiden

Biologische Kruiden

Op deze pagina vind je een variëteit aan biologische kruiden, specerijen en kruidenmixen, die toepasbaar zijn in zowel zoete als hartige bereidingen. Onze kruiden komen uit wildpluk en of agro-ecologische landbouw en worden koud en langzaam verwerkt. De kwaliteit, aroma en heilzame stoffen kunnen zo bewaard blijven.

Wij verkopen alleen de beste artisanale kruiden en kruidenproducten van kleinschalige en eerlijke biologische kruidenteelt & verwerkbedrijven die werken met een diversiteit aan teelten en hoge mate van biodiversiteit en natuurwaarde op en rond het bedrijf.

De verse kruiden worden zorgvuldig met de hand of machinaal geoogst en gedroogd. Op de juiste manier oogsten & drogen in het seizoen is de basis voor de krachtige heilzame werkzaamheid.

Italiaanse kruiden

Het maken van vitale, levenskrachtige kruidenproducten is het resultaat van soms eeuwenoude recepturen die doorgegeven zijn aan de kruidentelers, kruiden-apothekers en de herboristen van heden. Zij hebben de kennis om de kruiden en kruidenproducten op de juiste wijze te oogsten en te verwerken tot een overvloed van kruidenproducten voor keukengebruik en de dagelijkse gezondheid.