Home » Verzending

Verzenden

Standaard verzenden wij onze bestellingen via PostNL. Zodra wij je bestelling hebben ingepakt, melden we je zending bij PostNL en krijg je een Track & Trace-code toegestuurd waarmee je je bestelling kunt volgen.

 

Verzending Nederland
In Nederland verzenden wij gratis bij bestelling vanaf € 25,-. Bestelt u voor minder dan € 25,- dan rekenen wij slechts € 4,95 verzendkosten.

Verzending België
De verzendkosten die wij in rekening brengen zijn in de regel € 8,- voor standaard pakketten naar België. Vanaf € 50,00 gratis verzending naar België.

 

Direct laten bezorgen bij een PostNL-punt
Wil je je bestelling afhalen bij een PostNL-afhaalpunt? kies hiervoor tijdens het bestellen en selecteer als verzendadres een afhaalpunt.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Ja! Zodra uw bestelling bij PostNL wordt aangemeld ontvangt je uitgebreide Track&Trace informatie via email. Producten die door de brievenbus passen worden als brievenbuspost behandeld, het is dan beperkt mogelijk de status van je bestelling te volgen.

 

Hoe snel wordt er geleverd?
Indien je op werkdagen voor 15:00 uur besteld en betaald hebt, wordt je bestelling doorgaans de volgende werkdag bezorgd. Wanneer de levertijd onverhoopt wordt overschreden, dan wordt je hier per e-mail van op de hoogte gebracht.

 

Kan ik zelf een bezorgmoment kiezen?
Indien je een afwijkende afleverdatum wenst, kan je beter jouw bestelling laten bezorgen op een PostNL-afhaalpunt. Kies hiervoor tijdens het bestellen en selecteer een afhaalpunt. Haal je pakket dan binnen 1 week! op. Daarna gaat het terug naar de afzender.

 

Kan ik de producten eerst bekijken en mijn bestelling komen ophalen?
Het is mogelijk om producten te bekijken en op te halen. Dit kan echter alleen op afspraak.
Voor het maken voor een afspraak e-mail dan naar info@salvia-sinensis.nl onder vermelding van "bekijken en afhalen bestelling".

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.